Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Ο Nibiru μας φέρνει πιο κοντά


Σας έχω νέα!

Δεν ξέρω αν τα μάθατε-αν ασχολείστε με τα επιστημονικά(ή με τα μεταφυσικά εν προκειμένω) ή αν κάπου το ακούσατε-αλλά την ερχόμενη Δευτέρα απειλούμαστε από έναν νέο πλανήτη, τον οποίο-αν κατάλαβα καλά-οι επιστήμονες ανακάλυψαν τα τελευταία χρόνια. Το όνομα αυτού, Nibiru.

Η αλήθεια είναι ότι εγώ ούτε ασχολούμαι με αυτά, ούτε και με πολυενδιαφέρουν. Βρίσκω πολύ πιο ενδιαφέρουσα την προσπάθεια του Ιταλού φιλοσόφου Μαουρίτσιο Φεράρις να ερμηνεύσει το «φαινόμενο Μπερλουσκόνι», για να καταλήξει πως πρόκειται για μία τερατογένεση του Μεταμοντερνισμού.

Όπως και να έχει, χτες βρέθηκα εν τω μέσω μίας κουβέντας που είχε ως κεντρικό της άξονα αυτόν το Nibiru. Δε θα σας πω λεπτομέρειες, γιατί βαριέμαι μέχρι θανάτου με αυτά τα θέματα, αλλά θα σας ενημερώσω για το ζουμί των όσων ειπώθηκαν εκεί. Πρόκειται λοιπόν για έναν πλανήτη, που σέρνει πίσω του ιστορίες για εξωγήινους(ερπετοειδείς μάλιστα)των οποίων δημιούργημα είμεθα εμείς(εσείς της εκκλησίας μη μου ωρύεστε! Δεν το ασπάζομαι αυτό, απλά το αναφέρω), για ευθύνες που του αποδόθηκαν σχετικά με την κλιματική αλλαγή, αλλά και για την υπαιτιότητά του για τον αφανισμό άλλων πλανητών. Όπως παρατήρησε και ο φίλος Αλέξανδρος «είναι να μη βρει ευθεία αυτός ο Nibiru», γιατί-όπως μας τόνισε η Σοφία-όλες αυτές οι καταστροφές συμβαίνουν με το που βρεθεί ο εν λόγω καταστροφεύς σε ευθυγράμμιση με τη Γη και τον Ήλιο.

Η επόμενη ευθυγράμμισή του λοιπόν θα λάβει χώρα την ερχόμενη Δευτέρα, οπότε και θα σημειωθούν μεγάλες καταστροφές, στις οποίες θα οδηγήσει ο επικείμενος σεισμός που αναμένεται να μετρηθεί γύρω στα 13 ρίχτερ. Τώρα, πώς θα μετρηθεί και ποιος θα απομείνει να ενημερώσει και ποιους θα ενημερώσει μετά από αυτή την καταστροφή, θα σας γελάσω και δε θα το ήθελα. Επίσης η ευθυγράμμισή του, θα προκαλέσει ένα τριήμερο σκοτάδι που θα πέσει πάνω από τα κεφάλια μας, οπότε όσοι δεν πληρώσατε ΔΕΗ να σπεύσεται να το κάνετε, γιατί αλλιώς σας βλέπω με λάμπες πετρελαίου και φέτος το πετρέλαιο έχει τιμή έναρξης τα 90 λεπτά. Τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί να πρόκειται και για σχέδιο της κυβέρνησης, ώστε να πληρώσουμε σόνι και ντε αυτό το φόρο ακίνητης περιουσίας. Από την άλλη, δε θα έβλαπτε να μείνουμε στα σκοτάδια και να τη δούμε κομματάκι ρομαντικοί. Γεια σου ρε Nibiru! Έπρεπε να σε γνωρίσουμε, για να βρούμε τη ρομαντική μας πλευρά.

Και-που λέτε- όλη αυτή η καταστροφολογία άφησε ένα ερώτημα να πλανάται στην παρέα. Πώς να περάσουμε τις τελευταίες μέρες της ζωής μας; Η Σοφία πρότεινε να περάσουμε πάνω από την Εγνατία, γιατί όπως φημολογείται από εκεί και πάνω η πόλη είναι χτισμένη σε βράχο και θα σωθούμε. «Με 13 ρίχτερ αγάπη μου ούτε οι γλάροι του Θερμαϊκού θα σωθούν», την επανέφερα στην πραγματικότητα που μας παρουσίασε.

Και ελάτε τώρα να σκεφτούμε τι θα θέλαμε να κάνουμε τις τελευταίες μέρες της ζωής μας…
  1. Θα μπορούσαμε να κάνουμε τα πάντα, ώστε να χαμογελάμε για τις επόμενες και τελευταίες μέρες μας. Και στην τελική αν δεν καταστραφούμε, θα μας μείνει το χαμόγελο.
  2. Θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε για 2-3 μέρες τα χρέη και τους λογαριασμούς μας και να περάσουμε καλά.( Αποφύγετε όμως τις σπατάλες και τα περιττά έξοδα και μην ανοίγετε μπουκάλια στα μπουζούκια, γιατί αν δεν καταστραφούμε ομαδικώς, θα καταστραφείτε μόνοι σας και θα μου σούρνετε τα εξ αμάξης)
  3. Θα μπορούσαμε να δείξουμε την αγάπη μας στους ανθρώπους που αγαπάμε και να μη θεωρούμε αυτονόητο ότι το ξέρουν, καθότι-καθώς η ανασφάλεια είναι ίσως το βασικό γνώρισμα του ανθρώπου-όλοι θέλουμε να το ακούμε.(το έχει πει εξάλλου και η Μαρινέλλα στα παλιά τα χρόνια )
  4. Ας μιλήσουμε κομματάκι με τον εαυτό μας και να δούμε τι θα μας πει και αυτός ο έρμος. Τις τελευταίες μέρες του στη γη ζει, ας του κάνουμε τη χάρη να τον ακούσουμε χωρίς εγωισμούς και φόβους.
  5. Ας κάνουμε εκείνη τη ριμάδα την ερωτική εξομολόγηση(για να το προσαρμόσω στην εποχή μας…Ας πούμε σε εκείνη την γκόμενα-γκόμενο ότι την/τον γουστάρουμε και ας μη σκεφτόμαστε παραπάνω από όσο πρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις)! Εξάλλου αν δεν έρθει η συντέλεια, θα μας μείνει ο λόγος να χρησιμοποιήσουμε πιο εποικοδομητικά εκείνα τα durex που έχουμε στο πορτοφόλι μας για τις γκόμενες-γκόμενους εκτάκτου ανάγκης.
  6. Ας κάνουμε σεξ. Τριήμερο. Αν καταστραφούμε, θα φύγουμε εξαντλημένοι μεν, αλλά με εκείνο το χαμόγελο της ικανοποίησης στα χείλη.

Αν έχετε κι εσείς κι άλλες σκέψεις στο μυαλό σας, μοιραστείτε τες μαζί μας. Μήπως και μας δώσετε ιδέες για ευτυχισμένο και εποικοδομητικό ύστατο τριήμερο ζωής επί Γης.

Και πού ξέρετε, ίσως μετά γίνουμε ερπετοειδή και καταλήξουμε σε έναν άλλον πλανήτη, να τα λέμε από τα γραφεία του kristiboni σε ένα άλλο σύμπαν.

Αν δεν την πηδήξουμε την καταστροφή, καλή αντάμωση εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου